Víkendové menu
Víkend 19.-20.04.2025
Předkrm
Foie gras s baby špenátem a toastem
lehce opečená jatýrka s baby špenátem a křupavým toastem
Polévka
Jarní krém z chřestu s vejcem “na měkko”
smetanově jemný krém z čerstvých výhonků mladého chřestu, ozdobený křupavou
parmezánovou krustou a kapkou pažitkového oleje
Hlavní jídla
1) Jehněčí kotletky na česneku a jarních
bylinkách
jehněčí kotletky marinované v česneku a jarních bylinkách s pečenou mladou mrkví
a baby bramborami
2) Pečený candát na bylinkách s citrónovou
šťávou
čerstvý filetovaný candát pečený v troubě na másle s česnekem, rozmarýnem a
citrónem, gratinované brambory se smetanou a baby špenátem
Dezert
Levandulové creme brûlée
hedvábný vanilkový krém s jemným aroma levandule, zakončený křehkou
karamelovou krustou
CENY ZVÝHODNĚNÉHO VELIKONOČNÍHO MENU:
MENU 1 (předkrm, polévka, hlavní chod 1, dezert) 1050 Kč / 1 osoba
MENU 2 (předkrm, polévka, hlavní chod 2, dezert) 870 Kč / 1 osoba
Ceny jednotlivých pokrmů:
předkrm - 345 Kč
polévka - 85 Kč
hlavní chod 1 - 595 Kč
hlavní chod 2 - 395 Kč
dezert - 95 Kč