Víkendové menu

VALENTÝNSKÉ MENU 

14.-18.2.2024

PŘEDKRM

CHOBOTNICE NA GRILU

s omáčkou z loupaných rajčat, nakládanými kapary, olivami, chilli papričkou, čerstvými bylinkami, domácí focacciou a rukolovým salátem                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

HLAVNÍ CHODY

A / 200g TOURNEDOS ROSSINI

grilovaný filet pravé hovězí svíčkové s výrazným plátkem kachních jatýrek Foie gras, doplněné baby žampiony ochucenými lanýžovým olejem a bylinkami. Podáváme s domácími hranolkami

B/ 180g GRILOVANÝ LOSOS S FETTUCCINE A ČERSTVÝM ŠPENÁTEM

grilovaný lososový filet s italskou těstovinou fettuccine, čerstvým listovým špenátem zjemněný smetanou a pečenými cherry rajčátky

 DEZERT

VALENTÝNSKÝ RED VELVET DORTÍK

jedinečný vláčný podmáslový dort s příchutí malin a vyšlehaným krémem Mascarpone se smetanou, zdobený čerstvými malinami (bezlepkový)

 

Slavnostní servírované Valentýnské menu

Menu 1 (předkrm, hlavní chod A, dezert)  990 Kč / 1 osoba

Menu 2 (předkrm, hlavní chod B, dezert)   740 Kč / 1 osoba

Samostatně:

Předkrm 325 Kč, hlavní chody – A: 645 Kč, B: 365 Kč, dezert: 89 Kč

REZERVUJTE SI SVŮJ STŮL

na čísle 725 388 344

Informace o alergenech Vám rádi poskytneme na požádání.