Víkendové menu

Víkend 19.-20.04.2025

 

Předkrm
Foie gras s baby špenátem a toastem

lehce opečená jatýrka s baby špenátem a křupavým toastem

  Polévka 

Jarní krém z chřestu s vejcem “na měkko”

smetanově jemný krém z čerstvých výhonků mladého chřestu, ozdobený křupavou
parmezánovou krustou a kapkou pažitkového oleje

Hlavní jídla 

1) Jehněčí kotletky na česneku a jarních
bylinkách

jehněčí kotletky marinované v česneku a jarních bylinkách s pečenou mladou mrkví
a baby bramborami

2) Pečený candát na bylinkách s citrónovou
šťávou

čerstvý filetovaný candát pečený v troubě na másle s česnekem, rozmarýnem a
citrónem, gratinované brambory se smetanou a baby špenátem

Dezert

Levandulové creme brûlée

hedvábný vanilkový krém s jemným aroma levandule, zakončený křehkou
karamelovou krustou

 

CENY ZVÝHODNĚNÉHO VELIKONOČNÍHO MENU:
MENU 1 (předkrm, polévka, hlavní chod 1, dezert) 1050 Kč / 1 osoba
MENU 2 (předkrm, polévka, hlavní chod 2, dezert) 870 Kč / 1 osoba

Ceny jednotlivých pokrmů:
předkrm - 345 Kč
polévka - 85 Kč
hlavní chod 1 - 595 Kč
hlavní chod 2 - 395 Kč
dezert - 95 Kč

Informace o alergenech Vám rádi poskytneme na požádání.