Předkrm
Grilovaný králičí hřbet
podávaný na chlebu pečeném v naší peci, servírovaný s nakládanou šalotkou, majonézou z konfitovaných žloutků a doplněný o salátek z mladého špenátu
Polévka
Jarní hráškový krém
jemný krém ze zeleného hrášku ovoněný medvědím česnekem, servírovaný se zakysanou smetanou, pažitkovým olejem a na másle opečenými krutony
Hlavní chody
Jehněčí kotletky na kosti
jehněčí hřebínky marinované na čerstvých bylinkách, podávané s grilovanou jarní cibulkou, mladou karotkou, pečenými baby brambůrkami, zdobené křupavou panchettou a demi glace omáčkou
Pečené králičí stehno
špikované králičí stehno, pečené na kořenové zelenině a slanině, podávané s mladými žampiony taženými ve smetanové omáčce a jarní nádivkou s kopřivami
Dezert
Mechová roláda
plněná citronovým mascarpone
CENY ZVÝHODNĚNÉHO VELIKONOČNÍHO MENU:
MENU 1 (předkrm, polévka, hlavní chod 1 – TIP šéfkuchaře, dezert) 775 Kč / 1 osoba
MENU 2 (předkrm, polévka, hlavní chod 2, dezert) 595 Kč / 1 osoba
Ceny jednotlivých pokrmů:
předkrm – 195 Kč
polévka – 75 Kč
hlavní chod 1 – 495 Kč
hlavní chod 2 – 295 Kč
dezert – 85 Kč
DÍKY OMEZENÉMU POČTU PORCÍ DOPORUČUJEME UDĚLAT REZERVACI KONKRÉTNÍHO MENU.